De Klussenier Siebolt Postma
De Klussenier Siebolt Postma

Huizumerlaan 40
8934 BH Leeuwarden

Dien uw offerte-aanvraag in   

050 720 04 55
06 1462 0544
sieboltpostma@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 53424506

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Leeuwarden, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Siebolt Postma en samen met mijn partner en woon ik in Leeuwarden. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Met ruim 30 jaar ervaring in de verbouw en renovatiebranche, ben ik de laatste jaren mijn eigen onderneming gestart in de BHV en EHBO cursussen. Naast mijn werk bleef ik wel klussen en verbouwen. Niet alleen bij ons thuis maar ook bij familie, vrienden, bekenden en onbekenden. De drang om hier weer mijn werk van te maken werd steeds groter. Toen ik de franchiseorganisatie De Klussenier tegenkwam was de ik direct geïnteresseerd en besloot mijn eigen klusbedrijf te starten.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u op zoek naar een klusbedrijf? Ik help u graag verder. U kunt mij inschakelen voor het renoveren van de badkamer en toilet en het verbouwen van allerlei ruimtes in de woning naar bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer. Maar ook voor de plaatsing van keukens, timmerwerk, elektrawerk en onderhoudswerk kunnen klanten bij mij terecht. Maar ook voor het plaatsen van dakramen of de verbouwing van de zolder naar een slaap- of werkkamer. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen.

Door mijn vakmanschap en professionele instelling kan ik uw verbouwing van aanvraag tot oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...